سوپ تمرهندی یک پیش غذای ترش مزه

گشنیز و زیره طعم خوش و دلپذیری به این سوپ داده است. در ادامه این مطلب را به نقل از همشهری آنلاین بخوانید.

زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۶۰ دقیقه

 

آشنایی با روش تهیه سوپ تمرهندی

 

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر

گشنیز (ساطوری خرد‌شده): یک‌دوم پیمانه

نعنا تازه (ساطوری خردشده): یک‌دوم پیمانه

پیاز (نگینی خرد‌شده): یک عدد

سیر (له‌شده): ۲ حبه

موز سبز (خردشده): ۲ عدد

فلفل چیلی (خرد‌شده): یک عدد

پودر زیره سبز: یک قاشق سوپخوری

پودر دانه گشنیز: ۲ قاشق سوپخوری

آرد: یک قاشق سوپخوری

آب‌گوشت: ۲ و نیم پیمانه

عصاره تمر‌هندی: یک‌چهارم پیمانه

شیر نارگیل: یک و یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به‌میزان لازم

روغن کنجد: یک‌سوم پیمانه

روش پخت:

روغن‌کنجد (یا روغن مایع) را درون تابه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.

سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

موز، آب‌گوشت (یا آب‌مرغ)، تمر‌هندی (از قبل داخل کاسه‌ای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.

مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفل‌چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش‌جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا