سلامتی دستگاه گوارش با سبزیجات
بصیر،پژوهشگران اعتقاد دارند مصرف سبزی بشدت برای سلامت رودهها مناسب است.
براساس تحقیقات مولکول قند موجود در سبزی انرژی لازم برای رشد و گسترش باکتری های مفید روده را فراهم می کند.
پژوهشگران امیدوار هستند از این کشف در آینده برای ساخت آنتی بیوتیکهای جدید استفاده کنند.
براساس تحقیقات هنگامی که حجم باکتری های مفید افزایش مییابد، میزان باکتریهای بد کاهش پیدا میکند.
پژوهشگران مولکول قند موجود در کلم، اسفناج و سایر سبزیجات دارای برگهای سبز را در کمک به تولید باکتریهای مفید موثر دانستهاند.
پژوهشگران در سبزیجات دارای برگهای سبز موادی چون ویتامینها، مواد معدنی و سبوس را شناسایی کردهاند.
نتایج این پژوهش که در مجله زیست شناسی به چاپ رسیده حاصل تحقیقات پژوهشگران استرالیایی و دانشگاه یورک است.
در عین حال خوردن سبزیجات به دلیل رشد نوع خاص باکتری مفید در رودهها مانع از بروز مسمومیت غذایی و مشکلات گوارشی در افراد میشود.