قطارها پایگاه امداد و نجات می‌شوند

به گزارش فرهنگ نیوز ، پیرحسین کولیوند درباره سرنوشت طرح قطار و هواپیمایی امدادی اظهار داشت: به هر حال ما هر چه بتوانیم از تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم کار مثبتی است، ولی در حال حاضر مبحث قطار امدادی را کنار بگذاریم، به حادثه اخیر قطار بپردازیم، بنده طی این حادثه با مدیر و پلیس راه آهن در جلسه کمیسیون عمران مجلس صحبت کردم، و از آنها خواهش کردم برای ارائه دهندگان خدمات در قطارها که افراد آن نیز ثابت هستند، و به جا به جایی مسافران و بار اقدام می‌کنند، تحت  آموزش امداد و نجات تخصصی قرار گیرند.

وی ادامه داد: بنابراین با ارائه آموزش‌های تخصصی به پرسنل قطار، این فرصت بوجود می‌آید تا در زمان حادثه و تا رسیدن امدادگران هلال احمر، کارهای اولیه برای مصدومان صورت پذیرد. مثلاً در این حادثه اخیر قطار، سه واگن جلوی خالی بود، وگرنه تعداد آسیب دیدگان و خسارات نیز افزایش می‌یافت.

کولیوند با اشاره به آموزش امدادی به پرسنل قطارها و اختصاص فضای در قطار برای جانمایی تجهیزات نجات عنوان کرد: بنابراین از این به بعد هر قطاری در کشور به نوعی پایگاه امداد و نجات خواهد شد، این کارها منطقی است و چون تاکنون به این مسائل در حوزه آموزش نپرداختیم، نمی‌توان یک دفعه بخواهیم نوک قله را ببینیم، بنابراین باید برای پیمودن این قلعه از پایین شروع کنیم.

رئیس سازمان امداد و نجات درباره ورود سازمان امداد و نجات به حوادث امدادی مترو تهران نیز خاطرنشان کرد: مترو تحث پوشش امدادی ما نیست، ولی هر کمکی برای ارائه آموزش امدادی درخواست کنند در خدمت هستیم، و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم و خود را تافته جدا بافته نمی‌دانیم و اینکه تکلیف یا وظیفه ما نیست در ذهن مان نیز راه نمی‌دهیم، ولی دستگاه مربوطه نیز باید اجازه ورود به ما بدهد و درخواست نیز کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا