کیک اسفنجی نرم و خوشمزه مخصوص عصرانه

بصیرنیوز،این دستور پخت کلاسیک کیک اسفنجی مواد لازم و زمان پخت ۶ کیک با اندازه‌ی لایه‌های متفاوت را به شما می‌دهد. اگر قصد دارید یک کیک عروسی چند طبقه بپزید این دستور طرز تهیه کیک اسفنجی برایتان عالی است. در ادامه این مطلب را به نقل از بازده بخوانید.

کیک اسفنجی نرم و خوشمزه مخصوص عصرانه
دستور پختی عالی و آسان برای کیک اسفنجی – ما به شما مقدار مواد اولیه و زمان پخت ۳ اندازه لایه‌ی مربع و ۳ اندازه لایه‌ی دایره را به شما داده‌ایم تا با آن‌ها این کیک کلاسیک مادیرا را درست کنید. یک کیک یک لایه درست کنید و روی آن پودر قند بپاشید تا کیکی شگفت‌انگیز و در عین حال ساده برای چای عصرانه داشته‌باشید، یا دو یا سه لایه درست کنید تا پایه‌ی یک کیک عروسی حیرت‌انگیز را داشته‌باشید. به هر حال این یکی از آسان‌ترین دستورهای پخت کیک اسفنجی است که می‌توانید یاد بگیرید. می‌توانید آن را یک هفته زودتر درست کنید یا تا یک ماه به صورت منجمد نگه‌داری کنید.
طرز تهیه کیک اسفنجی
تفاوت کیک مادیرا و کیک اسفنجی ویکتوریا چیست؟
در تهیه‌ی کیک مادیرا نسبت به کیک اسفنجی ویکتوریا آرد بیش‌تری به کار می‌رود و برای همین بافت فشرده‌تری دارد. کیک مادیرا وقتی برش زده شود و تزئین شود حالت خود را حفظ می‌کند، برای همین برای کیک عروسی عالی است. جالب است بدانید که کیک اسفنجی ویکتوریا اسم خود را از ملکه ویکتوریا گرفته است. ملکه ویکتوریا یک یا دو تکه از این کیک را با چای دوست داشت.
طرز تهیه کیک اسفنجی
اندازه‌ی لایه را انتخاب کنید و مواد اولیه را به همان مقدار تهیه کنید. سپس این روش را دنبال کنید: کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا زمانی که یک دست و لطیف شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید. اگر به نظر می‌رسد مخلوط در حال بریدن و دلمه شدن است یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید. آرد باقی‌مانده را با آب لیمو و پوست پرتقال به مخلوط اضافه کنید. کیک را در دمای ۱۷۰ درجه‌ی سانتیگراد (۱۵۰ درجه‌ی فر فن دار) بپزید.
برای یک لایه مربعی ۱۵ سانتیمتری و لایه‌ی دایره‌ای ۱۸ سانتیمتری

تعداد قطعات: ۱۲ تکه کیک

زمان پخت: یک ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد لازم:

– ۱۷۵ گرم کره‌ی نرم‌شده بدون نمک و ۱۷۵ گرم شکر طلایی

– ۳ تخم‌مرغ متوسط

– ۱۷۵ گرم پودر کیک

– ۷۵ گرم آرد الک‌شده

– پوست پرتقال رنده‌شده و آب یک عدد لیمو
برای یک لایه مربعی ۱۸ سانتیمتری و لایه‌ی دایره‌ای ۲۰ سانتیمتری

تعداد قطعات: ۲۰ تکه کیک

زمان پخت: یک ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد لازم:

– ۲۲۵ گرم کره‌ی نرم‌شده بدون نمک و ۲۲۵ گرم شکر طلایی

– ۴ تخم‌مرغ متوسط

– ۲۲۵ گرم پودر کیک

– ۱۰۰ گرم آرد الک‌شده

– پوست پرتقال رنده‌شده و آب یک عدد لیمو
برای یک لایه مربعی ۲۳ سانتیمتری و لایه‌ی دایره‌ای ۲۵ سانتیمتری

تعداد قطعات: ۲۸ تکه کیک

زمان پخت: یک ساعت و ۲۰ – ۳۰ دقیقه
مواد لازم:

– ۳۵۰ گرم کره‌ی نرم‌شده و ۱۷۵ گرم شکر طلایی

– ۶ تخم‌مرغ متوسط

– ۳۵۰ گرم پودر کیک

– ۱۷۵ گرم آرد الک‌شده

– پوست پرتقال رنده‌شده و آب یک لیموی کامل و نصف یک لیمو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا