این بار کتلت را به سبک انگلیسی درست کنید

به گزارش بصیرنیوز،

این کتلت که به انگلیسی آن را فریتر می‌نامند برای وعده صبحانه مناسب است، به نقل از فوت و فن زیرا مملو از میوه‌های خشک و بادام است و همه نوع ویتامینی در آن پیدا می‌شود.

 

فریتر یک صبحانه هیجان انگیز

 

تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۲ دقیقه

مواد لازم

یک پیمانه برنج قهوه‌ای پخته شده
¾ پیمانه میوه‌های خشک خرد شده (به دلخواه)
۳ قاشق غذاخوری بادام
یک عدد زرده تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری دانه مریم‌گلی
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری وانیل
۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
دو عدد سفیده تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
۴ قاشق چایخوری مربای آلبالو

طرز تهیه

۱- در یک کاسه کوچک، برنج، میوه‌های خشک، بادام، زرده تخم‌مرغ، دانه مریم‌گلی، نمک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر، سفیده‌های تخم‌مرغ را با هم‌زن برقی هم بزنید تا پف کنند. سپس آن را به مخلوط برنج اضافه کنید.

۲- در یک تابه، ۱ ٫ ۵ قاشق چایخوری کره و یک قاشق چایخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. برای هر کتکت، ۴ قاشق غذاخوری از مایه را داخل تابه بریزید. اطراف آن را صاف کنید و هر طرف را حدود ۶ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. این غذا را باید گرم و به همراه مربای آلبالو سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۲۶۲
چربی: ۱۱ گرم
کلسترول: ۵۴ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۳۸ گرم
فیبر: ۵ گرم
قند: ۱۹ گرم
پروتئین: ۶ گرم
سدیم: ۱۶۸ میلی‌گرم
پتاسیم: ۳۵۰ میلی‌گرم
کلسیم: ۶۱ میلی‌گرم
آهن: ۲ میلی‌گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا