ظهور رکورد جدید قیمت ارز در پسا برجام/

مشکلات ناشی از عدم مشورت است یا خودشیفتگی؟/ وقتی در دولت یازدهم دلار سر به هوا می شود

بصیر، افزایش قیمت دلار و رسیدن آن به مرز بی سابقه ۴۰۰۰ تومانی موجب شده است که در روزهای اخیر یکی دیگر از ابعاد ناکارآمدی سیاست های اقتصادی دولت یازدهم نمایان شود.

فارغ از آنکه آیا افزایش قیمت دلار می تواند بر بازار تاثیر منفی بگذارد یا خیر (که قطعا تاثیر می گذارد) آنچه که در این میان حائز اهمیت است، انتقاداتی که حسن روحانی رئیس دولت یازدهم در دوران تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۹۲ از افزایش قیمت دلار می کرد. اما حال باید او شاهد افزایش قیمت دلار در دولت خود حتی در دوران پسابرجام نیز باشد.

روحانی گفته بود: ما شاهد هستیم که دلار بعد از چند ماه به چندین برابر قیمت افزایش پیدا می‌کند، مشکل کجاست؟ مشکل عدم مشورت، خودشیفتگی، عدم استفاده از ابزار علمی برای اداره کشور و بی‌ثباتی‌ها است. چقدر ما در این ۷-۸ سال گذشته شاهد تغییر پیاپی مدیران بودیم؟

با این وجود افزایش قیمت دلار در دولت یازدهم تنها اتفاقی نیست که در طی چند ماه اخیر در دولت یازدهم رخ داده است. اتفاقات متعددی چون تصادف قطار در مسیر مشهد – تبریز، افزایش پی در پی آلودگی هوا و عدم اقدامات مناسب دولت، فیش های نجومی مدیران در  دولت یازدهم، اتفاقات رخ داده در خصوص صندوق ذخیره فرهنگیان که برخی ها از آن با عنوان اختلاس یاد کردند و … از جمله مواردی است که کلکسیونی از بی تدبیری ها را به نمایش می گذارد.

آنچه که از شرایط موجود حاصل می شود این است که دولت یازدهم در شناخت اولویت اصلی مردم ضعف جدی دارد. در حالی دلار گران می شود، مردم خواستار برخورد با دریافت کنندگان حقوق های نجومی هستند و … دولت به مسائل حاشیه ای توجه بیش تری دارد.

این اتفاقات در حالی رخ می دهد که حسن روحانی تنها در مقابل لغو یک سخنرانی که تاثیر چندانی بر زندگی مردم نداشت از عنوان مایه شرمساری یاد کرده بود.

دانا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا