نشای سنتی برنج در سوادکوه

کشت برنج از اواخر فروردین ماه و نشای برنج كه در اواخر ارديبهشت‌ماه آغاز می‌شود و در اواسط خرداد پایان می یابد، از سخت‌ترين و طاقت‌فرساترين كارهای كشاورزی به حساب می‌آيد و مردان و زنان سوادکوهی در مناطق مختلف این شهرستان بايد پا در آب، دانه دانه نشاهای برنج را در خاک فرو كنند.

بر اساس اسناد مكتوب، كشت برنج در ایران پس از تسلط اعراب به ایران، رونق گرفته است و در عصر حاضر، بیشترین کشت برنج در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان انجام می‌گيرد و از مراكز عمده كشت و توليد برنج در ايران به شمار می‌روند.

ﺷﺎﻟﯿﺰارها و ﺗﻤﺎم ﻣﺮاﺣﻞ ﺷﺎﻟیکاری، ﯾﮑﯽ از آن ﺟﺎذبه‌های هيجان اﻧﮕﯿﺰ شهرستان سوادکوه است.

نشاء سنتی برنج در سوادکوه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا