واردات شتر از ۹کشور

بر اساس آمار گمرک، محموله شتر وارداتی از انگلستان در شهریورماه ۱۳۹۷ به وزن ۲۵ هزار و ۴۳۰ کیلوگرم و ارزش ۴۱ هزار و ۹۶۰ دلار بوده است.

محموله شتر وارداتی از ایتالیا هم به وزن ۶ هزار و ۹۱۰ کیلوگرم و ارزش ۱۱ هزار و ۴۰۲ دلار و محموله شتر وارداتی از آلمان به وزن ۲۴ هزار و ۱۹۰ کیلوگرم و ارزش ۳۰ هزار و ۹۱۴ دلار بوده است.

علاوه‌بر این سه کشور اروپایی، ایران در سال جاری از چین، کره جنوبی، ترکیه، پاکستان، امارات و افغانستان هم شتر وارد کرده است.

از آنجا که کشورهای اروپایی به علت اقلیم سرد خود، محل زندگی شتر نیستند، مشخص نیست محموله‌های شتر وارداتی از این کشورها در سال جاری چطور صورت گرفته است. شاید بتوان واردات شتر از این سه کشور اروپایی را یکی از ثمرات برجام دانست.

گفتنی است در سال‌های گذشته و با روی کار آمدن دولت یازدهم و نهایی شدن توافق هسته‌ای موسوم به برجام، واردات بسیاری از کالاهای عجیب و غریب افزایش یافت که واردات سنگ‌پا، آدامس و… از آن جمله هستند.تیر ماه امسال هم عضو اتاق بازرگانی در جلسه پارلمان بخش خصوصی از واردات انبوه بیسکویت به کشور به شدت انتقاد کرد و مراجعه به آمارها نشان می‌دهد این انتقاد بجا بوده است و بر اساس آمار گمرک، دولت یازدهم در ۴ سال عمر خود حجم عظیمی بیسکویت و ویفر وارد کشور کرده است که این روند در آینده تولیدکنندگان داخلی را که در این حوزه بسیار موفق هستند، همانند دیگر صنایع، با مشکل مواجه خواهد کرد.به اعتقاد کارشناسان، منافع برجام بیش از آنکه برای بخش‌های کشور ملموس باشد، نصیب واردکنندگان شده است؛ اتفاقی که می‌تواند صنایع کشور را بیش از شرایط کنونی با بحران مواجه کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا