سازمان ثبت احوال کشور خبر داد

افزایش ۸ درصدی طلاق/ رشد ۷ تا ۱۰ درصدی جمعیت ۳ استان

بصیر، علی اکبر محزون، مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور می گوید: در ۱۱ ماه امسال، ۱۴۷هزار و ۲۱۹ واقعه طلاق در کشور ثبت شده است که این آمار در مناطق شهری ۱۳۴ هزار و ۹۳۶ مورد، و در مناطق روستایی ۱۲ هزار و ۲۸۳ واقعه بوده است.

وی تاکید کرد: ۱۴٫۲ درصد از کل طلاق‌ ها در سال ۹۲ مربوط به سال نخست زندگی مشترک بوده و ۲٫۴ درصد طلاق‌ های ثبت شده در سال ۹۲ مربوط به ازدواج‌ های سال قبل است. این آمار در تهران ۳٫۳ درصد و در کرج ۲٫۹ درصد است.

وی همچنین درباره آمار ازدواج گفت: در ۱۱ ماه امسال ۶۵۵ هزار و ۳۳۴ مورد ازدواج ثبت شده که ۵۵۰ هزار و ۸۶۲ مورد در شهرها و ۱۰۴ هزار و۴۷۲ مورد در روستاها به ثبت رسیده است.

محزون افزود: به طور متوسط ماهانه ۵۹ هزار و ۵۷۶ ازدواج، در شبانه روز ۱۹۵۰ و در هر ساعت ۸۱ واقعه ازدواج ثبت شده است.

وی با بیان اینکه آمار ازدواج منفی ۳٫۹ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بوده است، تاکید کرد: از سال ۹۰ آمار ازدواج روند کاهشی داشته است. به‌ طوری که سال ۹۰ این آمار منفی ۱٫۹، سال ۹۱ منفی ۵٫۱ و سال ۹۲ منفی ۶٫۷ بوده است.

 

محزون درباره آمار ولادت‌ ها نیز گفت: در ۱۱ ماه امسال یک میلیون و ۴۱۱ هزار و ۶۸۵ ولادت ثبت شده که ۷۲۵ هزار و ۵۵۲ ولادت پسر و ۶۸۶ هزار و ۱۳۳ ولادت دختر بوده است.

وی افزود: به طور میانگین ماهانه ۱۲۸ هزار و ۳۳۵ ولادت رخ می‌دهد که در شبانه روز ۴ هزار و ۲۰۱ ولادت و هر ساعت ۱۷۵ ولادت ثبت شده است. این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴٫۳ درصد افزایش داشته است. ازسوی دیگر در مقابل هر ۱۰۰ ولادت دختر،۱۰۶ ولادت پسر ثبت شده است.

مدیر کل آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه آمار ولادت سه استان در مقایسه با سال پیش، رشد چشمگیری داشته است، گفت: استان قم با ۱۰٫۴ درصد، استان یزد با ۸٫۴ درصد و استان البرز با ۷٫۸ درصد در مقایسه با سال قبل، بیشترین رشد را در حوزه ولادت داشته‌ اند.

وی درباره آمار فوت شدگان در ۱۱ ماه امسال نیز گفت: ۴۱۲ هزار و ۴۳۲ مورد فوت ثبت شده است که ۲۷۷ هزار و ۹۵۶ مورد در شهرها و ۱۳۴ هزار و ۴۷۶ مورد در روستاها ثبت شده است. این آمار در مورد مردان ۲۰۴ هزار و ۲۳۱ نفر و زنان ۲۰۸ هزار و ۲۰۱ نفر بوده است.

محزون تاکید کرد: بخشی از آمار فوت امسال مربوط به آمار فوت معوقه‌ های سال قبل بوده است، چرا که طرح ویژه‌ ای برای شناسایی افراد فوت شده داشتیم تا فوت های ثبت نشده به ثبت برسد. بیشتر فوت زنان به ثبت نرسیده بود و در مناطق دورافتاده افراد به علت محصور نبودن آرامستان‌ ها بدون اعلام فوت دفن شده‌ اند.

 

وی تصریح کرد: «انگیزه‌ های حقوقی» مهم ترین علت ثبت نشدن فوت های زنان بوده، چرا که برای طی شدن مراحل انحصار وراثت، ثبت فوت مردان لازم است.

 

 

شبکه خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا