ازدواج همجنس‌گرايان در آمریکا قانونی شد

بصیر،به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس، طبق رای عالی‌ترین دادگاه آمريکا ديگر مهم نيست که همجنسگرايان در کداميک از ايالت‌های آمريکا زندگی می‌کنند، چرا که طبق این حکم در سراسر کشور از حق ثبت ازدواج برخوردار خواهند بود. به گزارش رسانه‌های آمریکایی، تا پيش از اين در ۳۷ ايالت آمريکا و منطقه کلمبيا يعنی شهر واشينگتن، پايتخت اين کشور، زوج‌های همجنسگرا می‌توانستند به شکل رسمی ازدواج خود را ثبت کنند. اين در حالی بود که ازدواج همجنسگرايان در ۱۳ ايالت آمريکا غيرقانونی محسوب می‌شد.

قاضی آنتونی کندی به نمايندگی از اکثريت اعضای دیوان عالی آمريکا اعلام کرد: «دیوان (عالی) اعلام می‌کند که زوج‌های همجنسگرا اکنون می‌توانند از حق بنيانی خود برای ازدواج استفاده کند و ديگر کسی نمی‌تواند این آزادی آنها را ناديده بگيرد». جان رابرتز، رييس دیوان عالی آمريکا، همراه با سه قاضی ديگر با اين رای مخالفت کرده‌اند. اين چهار قاضی دلايل مخالفت خود با قانونی کردن ازدواج همجنسگرايان را بيان کرده‌اند. جان رابرتز در بيان مخالفت خود با رای اکثريت قضات دیوان عالی نوشته است: «اين دادگاه است و نه مجلس قانونگذاری».

دیوان عالی آمریکا با بررسی شکایات در خصوص رای دادگاه‌های تجدید نظر ایالت‌های کنتاکی، اوهایو، میشیگان و تنسی که سال گذشته به تداوم ممنوعیت ازدواج همجنسگرایان در این ایالت‌ها رای دادند، حکم نهایی را صادر و اعلام کرده است که تداوم چنین ممنوعیتی مغایر با قانون اساسی است.
گزارش‌ها حاکی است که دیوان عالی ايالت ماساچوست يازده سال پيش برای نخستين بار در اين کشور رای به قانونی بودن ازدواج همجنسگرايان در اين ايالت داد.

مسئله ازدواج همجنسگرایان بیش از چهل سال است که در آمریکا محل بحث‌وجدل است و آخرین نظرسنجی‌ها حاکی از افزایش حمایت عمومی از به رسمیت شناخته شدن ازدواج همجنسگرایان در این کشور است. شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز ۲۸ خرداد ۱۳۹۰ با صدور قطعنامه‌ای برای نخستین بار از حقوق برابر برای تمامی انسان‌ها، بدون توجه به گرایش جنسیتی آنها، حمایت کرد.

واکنش باراک اوباما به یک اخلالگر در سخنرانی کاخ سفید


در مراسمی که در آستانه صدور رأی دیوان عالی کشور در مورد وضعیت اجتماعی همجنسگرایان در کاخ سفید برگزار شده بود، یکی از شرکت کنندگان تلاش کرد سخنرانی اوباما را که پیرامون تغییر طرز تلقی مردم نسبت به همجنسگرایی ایراد می شد، برهم بزند اما اوباما، که معمولاً نسبت به اخلالگران سخنرانی بی اعتنا است، این بار اخلالگر زن را سرزنش کرد و از مأموران خواست او را از کاخ سفید اخراج کنند.

اوباما پیش از اینکه از ماموران بخواهد آن فرد را از کاخ سفید بیرون ببرند، به او گفت که وقتی به عنوان مهمان به خانه او آمده، اخلال در سخنرانی اش یک بی احترامی است و از آن فرد خواست از اخلال بپرهیزد. این معترض مکزیکی، که ابتدا مرد بوده و تغییر جنسیت داده است، به اخراج همجنسگرایانی که به صورت غیرقانونی در آمریکا بسر می برند اعتراض داشت، و هنگام سخنرانی اوباما فریاد می زد که مأموران همجنسگرایان غیر آمریکایی را بازداشت و از کشور اخراج می کنند.

بهارنیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا