ایجاد ۲۰۰ هزار شغل با ذوب مواد پلیمیری

بصیر ،نصرالله رضازاده در همایش جذب سرمایه گذاران صنایع پایین دستی پتروشیمی در کرمانشاه، اظهار کرد: در سال ۱۳۸۸ میزان تولید صنایع پایین دستی پتروشیمی در کشور یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن بود که این رقم در سال ۱۳۹۲ به سه میلیون و ۶۵۰ هزار تن رسید.

وی معتقد است که اگر برنامه‌ریزی سنجیده و حساب شده داشته باشیم می‌توانیم رشد خوبی در صنایع پایین دستی پتروشیمی کشور ایجاد کنیم.
رئیس اتحادیه تعاونی‌های تامین نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی کشور افزود: این در حالی است که صنایع پایین دستی پتروشیمی اشتغال زایی خوبی به همراه دارند و ذوب هر یک میلیون تن مواد پلیمری ۲۰۰ هزار شغل پایدار به همراه دارد.
به گفته او، تولید محصولات پایین دستی پتروشیمی باید بر مبنای صادرات به کشور عراق باشد و نیازهای این کشور دیده شود که کرمانشاه بهترین ظرفیت را برای این کار دارد.
رضازاده یادآوری کرد: این صنایع در هر نقطه‌ای از استان می‌توانند راه‌اندازی شوند چون نیاز به زیرساخت‌های چندان زیادی ندارد.
وی در ادامه سخنان خود خواستار تشکیل کمیته‌ای در استان کرمانشاه برای اعتماد سازی سرمایه‌گذارانی که می‌خواهند به این عرصه وارد شوند، شد.
رئیس اتحادیه تعاونی‌های تامین نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی کشور با اشاره به اینکه بخش خصوصی در گذشته از تصمیماتی که دولت گرفته و بعد آنها را لغو کرده ضربه خورده است، عنوان کرد: نباید اجازه دهیم سرمایه گذاران کالایی تولید کنند و این کالاها در انبار بماند و یا به عراق صادر نشود.
دانا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا